DJ FLEXYFRANK

DJ FLEXYFRANK

DJ FlexyFrank is de ultieme feestbrenger en DJ met maar liefst 25 jaar aan avonturen achter de draaitafels. Voor hem draait alles om de klant én de dansvloer, en dat merk je meteen. Aan hoe hij met het publiek speelt, aan hoe hij precies weet wat de feestgangers willen horen. En aan hoe hij zich voorbereid op een avond, waardoor hij de opdrachtgever veel uit handen neemt.

Naast het draaien op talloze privé-evenementen en bedrijfsfeesten voor grote namen als Grand Prix, Booking.com, Google, eBay, NS, Rabobank, KLM, Elle en nog veel meer, heeft hij ook zijn muzikale magie verspreid op locaties en festivals zoals Paradiso, Mysteryland, Bevrijdingspop, Awakenings, Pride, Air, Escape, en zelfs op exotische plekken zoals Bali, Kaapverdië, Ibiza, Kos, Egypte en Thailand.

Bij FlexyFrank begint elk feest met een intakegesprek waarin alle muzikale wensen worden besproken. Hij geeft zelfs tips om van je feest een knalfeest te maken. Frank organiseert al een kwart eeuw publieksevenementen, dus zijn ervaring deelt hij maar al te graag. Daarnaast biedt FlexyFrank ook een scala aan aanvullend entertainment. Met meer dan 25 jaar ervaring in de evenementenbranche met Flexcitement.com, kan hij niet alleen de muziek verzorgen, maar ook een heel (bedrijfs)evenement voorzien van origineel en interactief entertainment. Denk aan de feestelijke knaller Disco Bingo, de Pick & Play CD-jukebox, een zanger(es), het Twist & Tune muziekrad, een saxofonist, feest caravan, een silent disco, een Popquiz of karaoke. En laten we de vele partners niet vergeten die aanvullend entertainment, techniek en styling kunnen leveren.

image
https://flexcitement.com/wp-content/themes/hazel/
https://flexcitement.com/
#d8d8d8
style2
default
Berichten laden...
/home/flexcite/domains/flexcitement.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
on