I THINK I WANNA MARRY YOU

SAY YES TEGEN DE FLEX!

DJ FlexyFrank weet als geen ander wat jouw bruiloft nodig heeft om er een feest van te maken. Met DJ FlexyFrank huur je niet even een bruilofts-dj, maar een totaalpakket waarbij sfeer, toon en muziek uitgebreid worden doorgenomen van tevoren in een persoonlijk gesprek.

Daarin worden alle (muzikale) wensen besproken. Maar DJ FlexyFrank kent dankzij zijn ruim 20 jaar ervaring ook vele unieke bruilofts locaties, leveranciers, entertainment opties tot en met stylisten, weddingplanners en live artiesten. Daarom is hij ook Vanaanzoektotbruiloft.nl gestart, hier vind je vele opties waarbij hij je kan helpen om jullie bruiloft  onvergetelijk te maken.

THEY SAID YES!

#zegookjategenfrank
  • Testimonial #06
  • Testimonial #05
  • Testimonial #04
  • Testimonial #03
  • Testimonial #02
  • Testimonial #01

DJ FlexyFrank heeft onze bruiloft omgetoverd tot een feest van jong tot oud. Hij voelt het publiek goed aan, weet verzoekjes naadloos in te passen en is van alle genres thuis! Frank is mega relaxed (en flexibel ;-)) Wij zouden hem zo nog een keer boeken! Bedankt Frank!

Remco van Dijk

Het was helemaal top vrijdag, we hebben echt genoten op onze bruiloft met Disco Bingo!

Anneke

Met Frank achter de draaitafels op onze wedding was het helemaal te gek! Geen plekje op de Odessa was onbedanst!

Martin

Mede dankzij de DJ Skills van Frank een topfeest gehad op onze bruiloft. Frank voelt de zaal goed aan en krijgt iedereen de dansvloer op. Frank, super bedankt voor de top avond! 

 

Roan & Hennie

Wow wat een knalfeest was dit! Na een prettig kennismakingsgesprek wist Frank precies wat wij wilden. Wij raden je zeker aan bij iedereen en hopen dat jij nog steeds draait op ons 10 jarig jubileum feestje! 1000x bedankt.

Oshri & Simone

Een feestje kan Frank wel bouwen. Wat hebben we genoten op ons trouwfeest! Alleen maar leuke berichten gehad van onze gasten. Topper!    

Kim Rijs de Vries
image
https://flexcitement.com/wp-content/themes/hazel/
https://flexcitement.com/
#d8d8d8
style2
default
Berichten laden...
/home/flexcite/domains/flexcitement.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
on