C O N C E P T S

FLEXCITEMENT MAAKT VAN IEDER EVENEMENT EEN FEEST

Is een band of DJ niet genoeg en zoek je wat bijzonders voor je evenement of festival? Flexcitement.com is een klein, creatief en flexibel bureau gespecialiseerd in acts en concepten voor alle denkbare feesten, presentaties en festivals.

Flexcitement biedt Flexible Excitement: originele, interactieve en creatieve concepten, Custom made entertainment voor elk event! Met veel muziek, interactie vooraf en tijdens het event. Voor borrels, bruiloften, bedrijfsfeesten, horeca, festivals, particulieren, clubs en andere organisatoren. Ook goed in te zetten bij merkactivatie’s op festivals, events en clubavonden.

FLEXCITEMENT EVENT ACTS

DRUMS PLEASE

MIJN NUMMERS VALLEN STUK VOOR STUK
DISCO BINGO

Al ruim 15 jaar dé partystarter van ieder event: bingo maar dan met liedjes! Deze muzikale bingo kan geheel op maat geleverd worden, met jouw favoriete liedjes, eigen logo, of zelfs een QR code en foto achterop! Verbinden, Verbazen, Verrassen, Vermaken… Bingo!

RIDERS ON THE STORM

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND
SURPRISE DRIVE-IN

Al jaren leveren KES music en Flexcitement creatief en bijzonder entertainment aan festivals, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Karaoke in een caravan, Disco Bingo of een andere leuke muzikale act; de agenda voor 2020 was bij de ondernemers goed gevuld. Maar wat doe je als door de coronamaatregelen alle boekingen voor de komende maanden geannuleerd zijn? Dan verzin je iets nieuws om mensen een beetje geluk te brengen! Met de Surprise Drive In wordt het feest tot aan de voordeur gebracht! Vanuit een tot DJ booth omgebouwde VW Golf Cabrio verrassen ze iedereen met hun favoriete nummers. Uiteraard op gepaste afstand.

Het feest kan beginnen zodra deze super mobiele DJ’s de straat in rijden. Gewapend met confetti verrassen ze jarigen, collega’s, geslaagden, ouderen in een verzorgingstehuis of een bruidspaar dat noodgedwongen de dag van hun leven moest verzetten. Afgelopen maanden zijn verschillende gelukkigen op deze unieke manier verrast en vermaakt. Een herinnering die ze nog lang bij zich zullen houden!

Nu ook bedrijven langzamerhand het thuiswerken afbouwen en hun mensen weer naar de werkplek laten komen, is het tijd om ze op een leuke manier te verwelkomen of tijdens de vrijmibo in het zonnetje te zetten! Wilt u ook uw collega’s of werknemers verrassen? Wouter en Frank komen graag langs voor een klein coronaproof feestje bij uw bedrijf. Is er besloten om voorlopig thuis te blijven werken? Wij kunnen ze ook een tour langs alle ‘thuiswerkplekken’ maken. In overleg nemen we voor alle collega’s een leuke verrassing mee!

YOU SPIN ME ROUND BABY

RIGHT ROUND LIKE A RECORD BABY
TWIST & TUNE MUZIEKRAD

Met dit muziekrad bepaalt het publiek wat de DJ de komende 15 minuten draait! Allerlei muziekgenres kunnen voorbij komen, van 80’s tot 90’s, van disco tot fout, van R&B tot Nederlandstalig! Ideaal voor feesten met een publiek van jong tot oud.

CD VAN JOU, CD VAN MIJ

LAAT MAAR LEKKER DRAAIEN
PICK & PLAY CD JUKEBOX

Bakken vol nostalgie, vergeten pareltjes en jeugdsentiment! Kies je favoriete CD single en geef hem aan de DJ. Dé ideale partystarter voor ieder event! Ook top op strandfeesten, festivals, borrels en bedrijfsfeesten.

I'M A RAINBOW

HOE HARDER HOE BETER!
HAPPY HARDCORDE KARAOKE

Mix de beste Hollandse muziek uit de jaren 90 met het favoriete tijdverdrijf in Japan en je hebt Happy Hardcore Karaoke! Pak die microfoon en zing mee, al hakkende, met Aquarius, Hava Naquila, Have You Ever Been Mellow, Wonderful Days, Children Of The Night, Hardcore Vibes!

Dit concept wordt desgewenst geleverd met een scherm plus beamer en kan worden aangevuld met een wedstrijdje Uit De Maat Hakken, Raad De Plaat, Hardcore Touwtje Springen, of zelfs een Silent editie met koptelefoon (hilarisch gezicht voor omstanders!Dit concept is te boeken als volledige dag/avondvullende show of als onderdeel van een event (1 uur of langer).

DÉ CRISISKNALLER VAN 2020

SOCIAL DISTANCING? ASOCIAAL GENIETEN!
ONLINE POPQUIZ

Nu je medewerkers al weken thuis werken, hoe leuk is het ze te verrassen met een online Pop Quiz op maat? Er kan gestart worden met een praatje van de CEO die ze een hart onder de riem steekt en een update geeft over het bedrijf. Erna wordt de quiz, die de medewerkers op hun mobiel spelen, even getest met wat test vragen. Erna wordt er gestart, DJ FlexyFrank draait in de studio allerlei muziek fragmenten die Shazam niet herkent. Denk aan mashups, remixes, covers, tracks in reverse, liedjes in gedichtvorm, of bijvoorbeeld een clip zonder muziek. De medewerkers kiezen op hun telefoon het juiste antwoord, en hoe eerder ze deze geven, hoe meer punten. Na iedere vraag ziet iedereen wie er bovenaan staat.

Uiteraard is deze Pop Quiz ook op gewone events te leveren!

ZEG MAAR NIETS MEER

I WANNA SCREAM AND SHOUT
SILENT DISCO

De Silent Disco, ook wel Stille Disco genoemd, is één groot feest, voor zowel deelnemer als toeschouwer. Het is geweldig om naar te kijken, maar nog veel leuker om mee te doen! De DJ draait lekkere hits om mee te brullen, of liedjes zoals de Macarena waarbij een dansje hoort. Zelfs Happy Hardcore wordt niet geschuwd! Toeschouwers horen niets, worden nieuwsgierig en willen meedoen om te horen wat er gedraaid wordt.

De Silent Disco past goed in een groter concept, in locaties met meerdere zalen, of op plekken waar geluidsoverlast snel aan de orde is. Silent Disco zorgt zonder overlast voor veel vermaak en hilariteit bij de omstanders! Dit concept is ook goed te combineren met ander Flexcitement entertainment zoals Disco Bingo.

I GOT MY HEAD CHECKED

WE ALL STAND TOGETHER
SING ALONG KARAOKE

Zoek jij wat Interactief muzikaal entertainment op je festival of event?
Denk eens aan onze Sing Along karaoke waarbij iedere bezoeker in de
spotlight komt!  Check de video hiernaast om te zien wat voor feestje we hebben gebouwd op Mystic Garden de afgelopen jaren.

GET LUCKY

AROUND THE WORLD
DAFT PONK

Daft Ponk is dé dance act van dit jaar! 

Ideaal als dikke surprise act op ieder event: bedrijfsfeest, kerstfeest of ander evenement met publiek wat van een dikke act en een dansje houdt!

Daft Ponk heeft o.a. opgetreden bij festival Geheime Liefde en op VRIJ in het Muziekgebouw en Concertgebouw in Amsterdam.

FLASHMOB DELUXE

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE!
POP UP PARTY

Erg leuk voor buiten feesten en festivals, de Pop Up Party! Dit wordt met een grote gator/golfkar uitgevoerd. Op deze spontane feestjes draaien twee DJ’s in je eigen gewenste stijl, zodat dit op ieder feest en festival op maat geleverd wordt.

Het gaat hier dus om een Flashback in dubbele zin dus: even 30 minuten terug in de tijd én een flashmob ineen. Interactie: het publiek staat centraal tijdens deze flashmob vol flashbacks. Dance historie in één spontane rave! Na 30 minuten rijden we weer verder en duiken we ergens anders op. Op de totaal gepimpte kar staan een confettikanon, stadiontoeters, zwaailichten, strobo op het dak en een dikke sneeuwmachine: stel je het weergaloze effect voor met een mooi zonnetje dat weerkaatst op de witte vlokken!

SAXUALITY

AND MORE #alle13goed
TASTY TUNES

Twijfel jij tussen een DJ en een band? Tasty Tunes combineert de flexibele platenkeuze van DJ FlexyFrank met de bruisende live elementen van saxofonist, een zanger(es) of percussie.

HET IS PAS FEEST

ALS OME COR IS LANGS GEWEEST
DE FEESTCARAVAN

Met een Pop Quiz, rondje Disco Bingo, CD Jukebox of Happy Hardcore Karaoke krijgt ome Cor iedereen aan het dansen en sjansen. Neef Leo zorgt ondertussen dat iedereen dit feestje met een lach verlaat. De feestcaravan van Ome Cor is standalone, met eigen speakers, licht en effecten, de perfecte areahost op festivals en andere events. Wij spelen hier geen spelletjes. Toch wel.

image
https://flexcitement.com/wp-content/themes/hazel/
https://flexcitement.com/
#d8d8d8
style2
default
Berichten laden...
/home/flexcite/domains/flexcitement.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
on