C O N C E P T S

FLEXCITEMENT MAAKT VAN IEDER EVENEMENT EEN FEEST

Is een band of DJ niet genoeg en zoek je wat bijzonders voor je evenement of festival? Flexcitement.com is een klein, creatief en flexibel bureau gespecialiseerd in acts en concepten voor alle denkbare feesten, presentaties en festivals.

Flexcitement biedt Flexible Excitement: originele, interactieve en creatieve concepten, Custom made entertainment voor elk event! Met veel muziek, interactie vooraf en tijdens het event. Voor borrels, bruiloften, bedrijfsfeesten, horeca, festivals, particulieren, clubs en andere organisatoren. Ook goed in te zetten bij merkactivatie’s op festivals, events en clubavonden.

FLEXCITEMENT EVENT ACTS

DRUMS PLEASE

MIJN NUMMERS VALLEN STUK VOOR STUK
DISCO BINGO

Al ruim 15 jaar dé partystarter van ieder event: bingo maar dan met liedjes! Deze muzikale bingo kan geheel op maat geleverd worden, met jouw favoriete liedjes, eigen logo, of zelfs een QR code en foto achterop! Verbinden, Verbazen, Verrassen, Vermaken… Bingo!

RIDERS ON THE STORM

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND
MOBIELE KAROAKE FESTIJN
Karaoke is al-tijd feest. Jammer dat het vast zit aan één plek. Maar die tijd is nu ten einde dankzij het Mobiele Karaoke festijn! Het feest van een karaoke komt nu gewoon naar elke plek die je maar kunt bedenken. Op straat, in de duinen of midden op het plein, laat het feest maar beginnen!

 

Dit mobiele concept komt het best tot zijn recht op een donkere, onverwachte plek. Alles werkt op accu, is volledig mobiel, en kan twee keer 45 minuten draaien. De ideale interactieve surprise op ieder event, festival of feest! Zowel binnen als buiten inzetbaar.

YOU SPIN ME ROUND BABY

RIGHT ROUND LIKE A RECORD BABY
TWIST & TUNE MUZIEKRAD

Met dit muziekrad bepaalt het publiek wat de DJ de komende 15 minuten draait! Allerlei muziekgenres kunnen voorbij komen, van 80’s tot 90’s, van disco tot fout, van R&B tot Nederlandstalig! Ideaal voor feesten met een publiek van jong tot oud. Daarnaast hebben we een rad vol genres van Hollandse bodem: van smartlap tot carnaval, van happy hardcore tot de paling sound, van oude doos tot zomerse klanken: 9 Nederlandse stijlen!

CD VAN JOU, CD VAN MIJ

LAAT MAAR LEKKER DRAAIEN
PICK & PLAY CD JUKEBOX

Bakken vol nostalgie, vergeten pareltjes en jeugdsentiment! Kies je favoriete CD single en geef hem aan de DJ. Dé ideale partystarter voor ieder event! Ook top op strandfeesten, festivals, borrels en bedrijfsfeesten.

I'M A RAINBOW

HOE HARDER HOE BETER!
HAPPY HARDCORDE KARAOKE

Mix de beste Hollandse muziek uit de jaren 90 met het favoriete tijdverdrijf in Japan en je hebt Happy Hardcore Karaoke! Pak die microfoon en zing mee, al hakkende, met Aquarius, Hava Naquila, Have You Ever Been Mellow, Wonderful Days, Children Of The Night, Hardcore Vibes!

Dit concept wordt desgewenst geleverd met een scherm plus beamer en kan worden aangevuld met een wedstrijdje Uit De Maat Hakken, Raad De Plaat, Hardcore Touwtje Springen, of zelfs een Silent editie met koptelefoon (hilarisch gezicht voor omstanders!Dit concept is te boeken als volledige dag/avondvullende show of als onderdeel van een event (1 uur of langer).

ALLES IS MOGELIJK

ALLROUND ZANGER
ZANGER BORIS

Zoek jij een ervaren en allround zanger die alle grootste hits, zowel Engelstalig als Hollands beheerst? Dan moet je Boris hebben! Zowel solo te boeken als aanvulling op entertainment van Flexcitement.com Denk bijvoorbeeld aan een 90s feest waar hij Hollandse 90s hits zingt, of aan de combinatie met een ervaren DJ. Alles is mogelijk!

ZEG MAAR NIETS MEER

I WANNA SCREAM AND SHOUT
SILENT DISCO

De Silent Disco, ook wel Stille Disco genoemd, is één groot feest, voor zowel deelnemer als toeschouwer. Het is geweldig om naar te kijken, maar nog veel leuker om mee te doen! De DJ draait lekkere hits om mee te brullen, of liedjes zoals de Macarena waarbij een dansje hoort. Zelfs Happy Hardcore wordt niet geschuwd! Toeschouwers horen niets, worden nieuwsgierig en willen meedoen om te horen wat er gedraaid wordt.

De Silent Disco past goed in een groter concept, in locaties met meerdere zalen, of op plekken waar geluidsoverlast snel aan de orde is. Silent Disco zorgt zonder overlast voor veel vermaak en hilariteit bij de omstanders! Dit concept is ook goed te combineren met ander Flexcitement entertainment zoals Disco Bingo.

I GOT MY HEAD CHECKED

WE ALL STAND TOGETHER
SING ALONG KARAOKE

Zoek jij wat Interactief muzikaal entertainment op je festival of event?
Denk eens aan onze Sing Along karaoke waarbij iedere bezoeker in de
spotlight komt!  Check de video hiernaast om te zien wat voor feestje we hebben gebouwd op Mystic Garden de afgelopen jaren.

GET LUCKY

AROUND THE WORLD
DAFT PONK

Daft Ponk is dé dance act van dit jaar! 

Ideaal als dikke surprise act op ieder event: bedrijfsfeest, kerstfeest of ander evenement met publiek wat van een dikke act en een dansje houdt!

Daft Ponk heeft o.a. opgetreden bij festival Geheime Liefde en op VRIJ in het Muziekgebouw en Concertgebouw in Amsterdam.

FLASHMOB DELUXE

BUT FIRST, LET ME TAKE A SELFIE!
POP UP PARTY

Erg leuk voor buiten feesten en festivals, de Pop Up Party! Dit wordt met een grote gator/golfkar uitgevoerd. Op deze spontane feestjes draaien twee DJ’s in je eigen gewenste stijl, zodat dit op ieder feest en festival op maat geleverd wordt.

Het gaat hier dus om een Flashback in dubbele zin dus: even 30 minuten terug in de tijd én een flashmob ineen. Interactie: het publiek staat centraal tijdens deze flashmob vol flashbacks. Dance historie in één spontane rave! Na 30 minuten rijden we weer verder en duiken we ergens anders op. Op de totaal gepimpte kar staan een confettikanon, stadiontoeters, zwaailichten, strobo op het dak en een dikke sneeuwmachine: stel je het weergaloze effect voor met een mooi zonnetje dat weerkaatst op de witte vlokken!

SAXUALITY

AND MORE #alle13goed
TASTY TUNES

Twijfel jij tussen een DJ en een band? Tasty Tunes combineert de flexibele platenkeuze van DJ FlexyFrank met de bruisende live elementen van saxofonist, een zanger(es) of percussie.

HET IS PAS FEEST

ALS OME COR IS LANGS GEWEEST
DE FEESTCARAVAN

Met een Pop Quiz, rondje Disco Bingo, CD Jukebox of Happy Hardcore Karaoke krijgt ome Cor iedereen aan het dansen en sjansen. Neef Leo zorgt ondertussen dat iedereen dit feestje met een lach verlaat. De feestcaravan van Ome Cor is standalone, met eigen speakers, licht en effecten, de perfecte areahost op festivals en andere events. Wij spelen hier geen spelletjes. Toch wel.

WOW-effect

IMPROVISATIE OP VIOOL
VIOLISTE EVA SOFIA
Sinds Eva improviseert op haar viool, is ze niet meer te stoppen met spelen. Met behulp van o.a. workshops van het Metropole Orkest heeft zij haar improvisatie in jazz kunnen ontwikkelen. Daarnaast ziet Eva een uitdaging in het spelen van elk muzikaal genre, vooral waar viool nog onbekend in is. Zo heeft ze afgelopen jaren grote Nederlandse festivals aangedaan (Welcome to The Future, Wildeburg, Woodstock) met haar live electronic techno band Dialoque. Tevens werkt ze samen met Syrische en Afrikaanse muzikanten, improviseert ze met DJ’s en schrijft haar eigen muziek. Daarnaast speelt ze geregeld bij Nederlandse (tv-) shows (Vrienden van Amstel Live, Sensation White, MTV EMA’s) waarbij ze met grote artiesten heeft mogen spelen zoals Armin van Buuren, Martin Garrix, Lucas Graham, Blof en vele anderen.

Eva’s veelzijdigheid maakt dat ze elke gelegenheid muzikaal weet in te vullen. Spelen op gehoor is een van haar krachten waardoor ze goed kan samenspelen en zich aanpast aan elke feestsfeer en ieder muziekgenre. Het plezier wat Eva haalt uit het spelen is direct terug te zien aan haar “WOW”-effect en maakt daarmee een feest van elk evenement!

Het totale plaatje

DJ Met
Zanger
Onze ervaren allround DJ’s zijn nu ook met zanger te boeken! Leuke interactieve aanvulling met keuze uit allround hits, van Nederlandse meezingers tot Engelstalige classics!

Nieuw entertainment

De mobiele
Karaoke Bingobakfiets!

Stel je voor: een bakfiets vol bingoballen, muziek en spanning die over je terrein rijdt, terwijl jij en je vrienden of collega’s meedoen aan een grandioze Bingo! Met zowel cifers als liedjes is hilariteit gegarandeerd.  Gepresenteerd door het legendarische entertainment duo Kenneth en Andor brengen zij de magie van bingo rechtstreeks naar jou toe, waar je ook bent.

Silent Disco Koptelefoons: Om de ervaring desgewenst nog unieker te maken, bieden we silentdisco koptelefoons aan. Zo geniet je van het spel en de muzikale verrassingen zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Ideaal voor events of productlanceringen in stadscentra of andere drukke plekken.

Dit concept is perfect voor bedrijfsuitjes, buurtfeesten, festivals en privat events. Ons team staat klaar om jouw dag te transformeren in een spektakel van plezier, lachen en geweldige prijzen.

image
https://flexcitement.com/wp-content/themes/hazel/
https://flexcitement.com/
#d8d8d8
style2
default
Berichten laden...
/home/flexcite/domains/flexcitement.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
on