REVIEWS

Waarom kiezen voor Flexcitement?

Wie kan beter vertellen waarom Flexcitement de juiste keuze is dan de tevreden klanten? Naast ruim 20 jaar ervaring zijn kwaliteit, flexibele oplossingen en persoonlijk contact in onze ogen het belangrijkste. Vooral bij een bruiloft, de dag van je leven willen wij je leren kennen in een persoonlijk gesprek waarin we alle wensen, muziek en de avond bespreken, en er tips gegeven kunnen worden. En dankzij de jarenlange ervaring voelen we jouw gasten op de dansvloer aan. Neem contact met ons op voor tips, meer informatie, een prijsopgave of om een (telefonische) afspraak in te plannen.

    positive review  DJ Flexy Frank heeft echt geweldig gedraaid tijdens ons bruiloftsfeest. Van het begin tot het einde was het echt een knal feest. Iedereen heeft echt genoten! Top DJ, wij raden Frank iedereen aan!

    Jennifer Bo Avatar Jennifer Bo
    9 juni 2024

    positive review  Frank verzorgde afgelopen zaterdag de muziek op ons jubileumfeest en dat deed hij geweldig! De gasten hebben de hele avond gedanst en gefeest, precies zoals we graag wilden. Dank Frank!! Nadia&Sjoerd

    Nadia Rim Barangé-van Schooten Avatar Nadia Rim Barangé-van Schooten
    16 januari 2024

    positive review  Geweldig jubileum feest gehost door DJ FLEXY FRANK

    Barnsteen Avatar Barnsteen
    1 november 2023

    positive review  Geweldige toevoeging aan een fantastische feestavond ter ere van het 10 jarig jubileumfeest van het bedrijf. De muziekquiz en Disco Bingo zijn leuke activiteiten om de avond op gang te brengen. Daarna ook supergoed ingespeeld op de feestgangers qua muziekgenres! Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

    Lizzy Bosch Avatar Lizzy Bosch
    21 september 2023

    positive review  Flexy Frank weet de dansvloer te vullen én gevuld te houden. Wat een topper! Van harte aan te bevelen voor elk feestje �

    Wouter Klootwijk Avatar Wouter Klootwijk
    10 september 2023

    positive review  Onze bruiloft eindigde met een fantastisch feest, dankzij DJ Flexy Frank! In de weken voor de bruiloft verliep het contact makkelijk, Frank dacht met alles mee en gaf tips. Op de avond zelf was alles perfect geregeld en werd het een onvergetelijk feest! Bedankt!

    Anouk Vos-Harting Avatar Anouk Vos-Harting
    10 september 2023

    positive review  Bevlogen om iedere dansvloer van begin tot eind aan het dansen te krijgen. Bovendien snel met communicatie en denkt met je mee. Aanrader!

    Fête des Têtes Avatar Fête des Têtes
    1 augustus 2023

    positive review  Frank heeft alle voetjes van de vloer gekregen op ons huwelijksfeest in Villa Westend! Vooraf een kennismakingsgesprek gehad om al onze wensen en verwachtingen door te nemen en daarna via whatsapp contact gehouden. Hij denkt goed mee of alles op locatie aanwezig is. Hij is interactief, voelde de sfeer goed aan en af en toe een verzoeknummertje was ook geen enkel probleem. Echt een pro! Een volgende keer zouden we hem zeker weer boeken!

    Chantal de Wit Avatar Chantal de Wit
    10 juli 2023

    positive review  Top DJ, die goed aanvoelt wat de feest avond nodig heeft.

    Nick Böhm Avatar Nick Böhm
    25 mei 2023

    positive review  Ons hockey trim toernooi werd afgelopen Halloween weekend geweldig afgesloten met een avondje ultiem dansen. Flexy Frank kreeg anaf het eerste moment de dansvloer vol en wist het publiek heel goed aan te voelen. Alle gasten waren zeer enthousiast.. deze DJ mag vaker komen 😉 Een feestje was het!!

    Inge Klaver Avatar Inge Klaver
    20 november 2022

    positive review  Afgelopen vrijdag heeft Frank op ons huwelijksfeest gedraaid.
    Hij heeft aan al onze (lastige) wensen voldaan en de beste nummers in elkaar gemixed. Vanaf de eerste minuut was het vier uur lang een groot feest waar iedereen in meeging.
    Frank kwam de gemaakte afspraken na en we zouden hem in de toekomst opnieuw boeken en zeker aanbevelen als je een top feest wil hebben.

    Em Kenjewel Avatar Em Kenjewel
    25 oktober 2022

    positive review  Our resident DJ for over 25 years ✔️

    Flexcitement Avatar Flexcitement
    25 oktober 2022

    positive review  Ervaren allrounder met oog voor de dansvloer ????✔️

    Singleborrels Avatar Singleborrels
    25 oktober 2022

    positive review  Frank weet waar hij het over heeft. Hij voelt het publiek feilloos aan en speelt goed in op de behoefte van het publiek. Of het om happy hardcore, pop of disco gaat hij laat het vloeiend in elkaar over lopen.
    Tijdens onze bruiloft blies hij dan ook het dak eraf. Door hem hebben we echt een topfeest gehad.????
    Liefs Simon en Chantal

    Chantal IJff Avatar Chantal IJff
    13 september 2022

    positive review  Snel met communicatie, ervaren, allround, voelt publiek goed aan, top!

    90s party voor 25plussers Avatar 90s party voor 25plussers
    13 september 2022

  • positive review  Mede dankzij deze geweldige DJ hebben wij een heel goed feest gehad. Hij begreep precies wat onze wensen waren, een aanrader voor iedereen!

    Suzanne Geerlings Avatar Suzanne Geerlings
    13 juni 2016

    positive review  Een dikke maand terug heeft DJ Flexy Frank op ons huwelijk gedraaid en wat was het een top feest - Vanwege de coronaregels heeft hij meegedacht aan een mooi concept om een 'zittend feestje' (achteraf niet zo zittend) toch te laten swingen. Ontzettend flexibel en voelt goed aan wat de zaal nodig heeft. Top

    Willem Poerink Avatar Willem Poerink
    3 oktober 2021

    positive review  Afgelopen vrijdag 5 juli 2019 onze bruiloft gevierd bij Safari Lodge in Zandvoort, waar DJ Flexie Frank ‘s avonds de tent op zijn kop heeft gezet! Een paar weken van tevoren hebben we met elkaar aan tafel gezeten om de muziek genres etc te bespreken en Frank heeft super goed naar deze input geluisterd. Alle genres en aangevraagde nummers kwamen voorbij! We kregen zelfs de complimenten van onze gasten over de manier van draaien en de vraag hoe we bij deze DJ terecht zijn gekomen. Wij zeggen; tot een volgende keer!! Bedankt!!

    Brigit Keurentjes - de Groot Avatar Brigit Keurentjes - de Groot
    25 juli 2019
  • positive review  Supergeslaagd feest bij strandtent Ajuma. Niet in de laatste plaats door DJ Flexi Frank die onze gasten en de sfeer perfect aanvoelde. Van chill in begin naar precies de juiste dancefloor fillers. Top-DJ! Diverse keten gehoord dat aanwezigen hem ook willen boeken voor een eigen feest. En dat snappen wij! Thx Frank!

    Hans van den Brink Avatar Hans van den Brink
    7 juli 2017

    positive review  Dj Flexy Frank was in een woord "Geweldig"! Zelf draai ik ook al jaren dus ben ik redelijk kritisch maar hij heeft onze muziek wensen feilloos aangevoeld en onze gasten meteen op gang gekregen! Met een aantal knallers op het einde was het een fantastische afsluiter van een mooie dag!

    Nedlloyd Vo Avatar Nedlloyd Vo
    3 september 2017

    positive review  Wow!!! wat een knalfeest was dit! Frank wij zijn nu 1,5 week later nog steeds aan het nagenieten van onze geweldige bruiloft ! Na een prettig kennismakings gesprek wist frank precies wat wij wilden . Wij Raden je zeker aan bij iedereen en hopen dat jij nog steeds draait op ons 10 jarig jubileum feestje ! 1000x bedankt en tot snel hopelijk . Liefs Oshri en Simone

    Oshri Cogan Avatar Oshri Cogan
    28 augustus 2019
  • Frank draait al jaren voor ons en nog nooit een negatief woord gehoord van onze gasten. Iedereen loopt met hem weg en hij weet elk feestje tot een succes te maken!

    Cyriel van Woerden Avatar Cyriel van Woerden
    3 mei 2018

    positive review  We hebben Frank gevraagd om ons feest ter ere van verjaardagen en huwelijk muziekzaal te omlijsten. Best lastig om iedereen van jong tot oud te bedienen. Maar Frank heeft ervoor gezorgd dat het dak eraf ging en de dansvloer de gehele avond gevuld was. Hij heeft veel ervaring daarom hebben we hem de vrijheid gegeven. De verwachtingen zijn overtroffen. Top feest en dj die weet hoe dat tot stand moet komen! ?

    Rogier Leegwater Avatar Rogier Leegwater
    22 juni 2018

    positive review  Feest van mijn moeder Hanny, 60 jaar, op 25 januari 2020 was heel geslaagd, zeker ook door dj Flexy Frank. Hij heeft de hele avond onafgebroken, zonder pauze, gedraaid en er werd de hele avond gedanst. Van te voren verzoeknummers aangegeven en Frank heeft er met ook eigen nummers een mooi avondprogramma van gemaakt. Was superfeest ?, allemaal enthousiaste gasten en zou voor een volgend feest zeker weer Flexy Frank vragen!

    Twan de Mijttenaere Avatar Twan de Mijttenaere
    30 januari 2020
  • positive review  Frank onwijs bedankt dat je op onze bruiloft kwam draaien! Je hebt er een geweldig, onvergetelijk feest van gemaakt zoals we van je gewend zijn!

    Hester van den Bos Avatar Hester van den Bos
    23 juni 2022

    positive review  Frank heeft er een goed feest van gemaakt!

    Sven Steverink Avatar Sven Steverink
    6 juni 2016

    positive review  Gaaf feestje gehad gisteren, waaraan Frank een essentiële bijdrage leverde. Je ziet en hoort dat hij het publiek 'leest' en dat resulteert in een perfect opgebouwde set. Complimenten!

    Toon Van Veelen Avatar Toon Van Veelen
    1 oktober 2017
  • positive review  Frank voelt precies aan welke muziek hij moet draaien! Een echt party maker! Onze bruiloft was daardoor helemaal top!

    Coen Tijhof Avatar Coen Tijhof
    12 mei 2015

    positive review  Snel met communicatie, ervaren, allround, voelt publiek goed aan, top!

    90s party voor 25plussers Avatar 90s party voor 25plussers
    13 september 2022

    positive review  Frank weet waar hij het over heeft. Hij voelt het publiek feilloos aan en speelt goed in op de behoefte van het publiek. Of het om happy hardcore, pop of disco gaat hij laat het vloeiend in elkaar over lopen. Tijdens onze bruiloft blies hij dan ook het dak eraf. Door hem hebben we echt een topfeest gehad.???? Liefs Simon en Chantal

    Chantal IJff Avatar Chantal IJff
    13 september 2022
  • positive review  Je was in 1 woord geweldig Frank. Je hebt echt super vet gedraaid. Nogmaals super bedankt dat je onze bruiloft compleet hebt gemaakt.

    Lenca Stoepman Avatar Lenca Stoepman
    3 oktober 2016

    positive review  Frank heeft alle voetjes van de vloer gekregen op ons huwelijksfeest in Villa Westend! Vooraf een kennismakingsgesprek gehad om al onze wensen en verwachtingen door te nemen en daarna via whatsapp contact gehouden. Hij denkt goed mee of alles op locatie aanwezig is. Hij is interactief, voelde de sfeer goed aan en af en toe een verzoeknummertje was ook geen enkel probleem. Echt een pro! Een volgende keer zouden we hem zeker weer boeken!

    Chantal de Wit Avatar Chantal de Wit
    10 juli 2023

    positive review  Wat een spetterde bruiloft hebben wij gehad, mede dankzij Dj Flexy Frank. Frank kreeg de hele zaal aan het dansen van begin tot eind. Onze gasten vertellen uitbundig over het afsluitende uurtje na ons vertrek waar iedereen in polonaise door de zaal feestte. Al met al hadden wij ons geen betere DJ kunnen wensen!

    Johan de Weert Avatar Johan de Weert
    27 mei 2017
  • positive review  Frank heeft onze bruiloft omgetoverd tot een feest van jong tot oud. Hij voelt het publiek goed aan, weet verzoekjes naadloos in te passen en is van alle genres thuis! Frank is mega relaxt (en flexybel ;-)). Wij zouden hem zo nog een keer boeken! Bedankt Frank!

    Remco van Dijk Avatar Remco van Dijk
    27 augustus 2019

    positive review  Afgelopen zaterdag gaven we met onze singlereisorganisatie VillaVibes een feest met 450 gasten. Omdat de leeftijdsrange best groot is (25-59 jaar) is het moeilijk draaien voor zo'n breed publiek. Flexy Frank deed dit zaterdag knap. Het was een topfeest, en daar heeft Flexy Frank een mooie bijdrage aan geleverd.

    Harold Blanken Avatar Harold Blanken
    27 mei 2019

    positive review  Was een goed avondje 1001 nachten , thanks frank

    Michel Van Boekel Becks Avatar Michel Van Boekel Becks
    9 oktober 2016
  • positive review  Geweldige DJ. Anticipeert zeer goed op z'n publiek

    Walter Ravensberg Avatar Walter Ravensberg
    4 april 2018

    positive review  Wat een onwijs bizar mooie trouwfuif was dit! Toffe combinatie van onze vooraf besproken nummers en eigen invulling zorgde voor een continu gevulde vloer. En echt niet verwacht dat iedereen aan het einde zo los zou gaan op de stevigere nummers, maar dat voelde je helemaal goed aan! Dank dat je stond te shinen in de VW bus en ons feest tot een epische avond hebt gemaakt! Viv&Lex

    Lex Dekkers Avatar Lex Dekkers
    18 juli 2016

    positive review  Uitstekende DJ! Geweldig feest, Non-stop dansen. A.L. (9-69j)

    Joost Frenkel Avatar Joost Frenkel
    18 juni 2016
  • positive review  Flexy Frank rocks! Een aanrader voor ieder feest.

    Erwin Bakkum Avatar Erwin Bakkum
    21 augustus 2017

    positive review  Frank draait lekker in de sfeer van de avond en past de muziek goed aan het publiek aan. Heerlijke avond gehad!

    Lode Goossens Avatar Lode Goossens
    18 december 2017

    Onze bruiloft was mede dankzij DJ Flexyfrank geweldig. Hij speelt goed in op het publiek en is zeer flexibel. Ook als ineens een vriend besluit voor ons te zingen zorgt Frank direct voor het lied en de microfoon. Veel dank!

    Mark van der Meer Avatar Mark van der Meer
    17 juli 2018
  • positive review  Geweldig jubileum feest gehost door DJ FLEXY FRANK

    Barnsteen Avatar Barnsteen
    1 november 2023

    positive review  Wat hebben wij genoten! Super gedraaid en alle voetjes gingen van de vloer! Frank zorgde er met zijn muziek voor dat onze bruiloft helemaal compleet was! Top DJ????????

    Suzanne Rijs-Breems Avatar Suzanne Rijs-Breems
    18 april 2022

    positive review  DJ Flexy Frank heeft ervoor gezorgd dat het dak eraf ging! Wat een mooi feest kan hij bouwen! Maakt duidelijke afspraken, komt op tijd en speelt goed in op 't publiek. Echte professional. Top. Nogmaals dank! Mede dankzij jou is mijn feest een succes geworden!

    Machteld Koch Avatar Machteld Koch
    28 juni 2022
image
https://flexcitement.com/wp-content/themes/hazel/
https://flexcitement.com/
#d8d8d8
style2
default
Berichten laden...
/home/flexcite/domains/flexcitement.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
on