REVIEWS

Waarom kiezen voor Flexcitement?

Wie kan beter vertellen waarom Flexcitement de juiste keuze is dan de tevreden klanten? Naast ruim 20 jaar ervaring zijn kwaliteit, flexibele oplossingen en persoonlijk contact in onze ogen het belangrijkste. Vooral bij een bruiloft, de dag van je leven willen wij je leren kennen in een persoonlijk gesprek waarin we alle wensen, muziek en de avond bespreken, en er tips gegeven kunnen worden. En dankzij de jarenlange ervaring voelen we jouw gasten op de dansvloer aan. Neem contact met ons op voor tips, meer informatie, een prijsopgave of om een (telefonische) afspraak in te plannen.

    positive review  Frank verzorgde afgelopen zaterdag de muziek op ons jubileumfeest en dat deed hij geweldig! De gasten hebben de hele avond gedanst en gefeest, precies zoals we graag wilden. Dank Frank!! Nadia&Sjoerd

    Nadia Rim Barangé-van Schooten Avatar Nadia Rim Barangé-van Schooten
    16 januari 2024

    positive review  Geweldig jubileum feest gehost door DJ FLEXY FRANK

    Barnsteen Avatar Barnsteen
    1 november 2023

    positive review  Geweldige toevoeging aan een fantastische feestavond ter ere van het 10 jarig jubileumfeest van het bedrijf. De muziekquiz en Disco Bingo zijn leuke activiteiten om de avond op gang te brengen. Daarna ook supergoed ingespeeld op de feestgangers qua muziekgenres! Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

    Lizzy Bosch Avatar Lizzy Bosch
    21 september 2023

    positive review  Flexy Frank weet de dansvloer te vullen én gevuld te houden. Wat een topper! Van harte aan te bevelen voor elk feestje �

    Wouter Klootwijk Avatar Wouter Klootwijk
    10 september 2023

    positive review  Onze bruiloft eindigde met een fantastisch feest, dankzij DJ Flexy Frank! In de weken voor de bruiloft verliep het contact makkelijk, Frank dacht met alles mee en gaf tips. Op de avond zelf was alles perfect geregeld en werd het een onvergetelijk feest! Bedankt!

    Anouk Vos-Harting Avatar Anouk Vos-Harting
    10 september 2023

    positive review  Bevlogen om iedere dansvloer van begin tot eind aan het dansen te krijgen. Bovendien snel met communicatie en denkt met je mee. Aanrader!

    Fête des Têtes Avatar Fête des Têtes
    1 augustus 2023

    positive review  Frank heeft alle voetjes van de vloer gekregen op ons huwelijksfeest in Villa Westend! Vooraf een kennismakingsgesprek gehad om al onze wensen en verwachtingen door te nemen en daarna via whatsapp contact gehouden. Hij denkt goed mee of alles op locatie aanwezig is. Hij is interactief, voelde de sfeer goed aan en af en toe een verzoeknummertje was ook geen enkel probleem. Echt een pro! Een volgende keer zouden we hem zeker weer boeken!

    Chantal de Wit Avatar Chantal de Wit
    10 juli 2023

    positive review  Top DJ, die goed aanvoelt wat de feest avond nodig heeft.

    Nick Böhm Avatar Nick Böhm
    25 mei 2023

    positive review  Ons hockey trim toernooi werd afgelopen Halloween weekend geweldig afgesloten met een avondje ultiem dansen. Flexy Frank kreeg anaf het eerste moment de dansvloer vol en wist het publiek heel goed aan te voelen. Alle gasten waren zeer enthousiast.. deze DJ mag vaker komen 😉 Een feestje was het!!

    Inge Klaver Avatar Inge Klaver
    20 november 2022

    positive review  Afgelopen vrijdag heeft Frank op ons huwelijksfeest gedraaid.
    Hij heeft aan al onze (lastige) wensen voldaan en de beste nummers in elkaar gemixed. Vanaf de eerste minuut was het vier uur lang een groot feest waar iedereen in meeging.
    Frank kwam de gemaakte afspraken na en we zouden hem in de toekomst opnieuw boeken en zeker aanbevelen als je een top feest wil hebben.

    Em Kenjewel Avatar Em Kenjewel
    25 oktober 2022

    positive review  Our resident DJ for over 25 years ✔️

    Flexcitement Avatar Flexcitement
    25 oktober 2022

    positive review  Ervaren allrounder met oog voor de dansvloer ????✔️

    Singleborrels Avatar Singleborrels
    25 oktober 2022

    positive review  Frank weet waar hij het over heeft. Hij voelt het publiek feilloos aan en speelt goed in op de behoefte van het publiek. Of het om happy hardcore, pop of disco gaat hij laat het vloeiend in elkaar over lopen.
    Tijdens onze bruiloft blies hij dan ook het dak eraf. Door hem hebben we echt een topfeest gehad.????
    Liefs Simon en Chantal

    Chantal IJff Avatar Chantal IJff
    13 september 2022

    positive review  Snel met communicatie, ervaren, allround, voelt publiek goed aan, top!

    90s party voor 25plussers Avatar 90s party voor 25plussers
    13 september 2022

    positive review  DJ Flexy Frank heeft ervoor gezorgd dat het dak eraf ging! Wat een mooi feest kan hij bouwen! Maakt duidelijke afspraken, komt op tijd en speelt goed in op 't publiek. Echte professional. Top. Nogmaals dank! Mede dankzij jou is mijn feest een succes geworden!

    Machteld Koch Avatar Machteld Koch
    28 juni 2022

  • positive review  Snel met communicatie, ervaren, allround, voelt publiek goed aan, top!

    90s party voor 25plussers Avatar 90s party voor 25plussers
    13 september 2022

    positive review  Frank is een allround DJ die goed luistert naar je wensen luistert en begrijpt wat een feest nodig heeft om het tot een succes te maken. Wij hebben enorm genoten en het 'dak' ging eraf!! Dank Frank, Emily & Andre

    Emily Grunewald Avatar Emily Grunewald
    14 mei 2022

    Super huwelijksfeest in de Safari Lodge! We hebben nogal wat verzoekjes vooraf aangegeven, maar Frank wist daar een top avond van te maken. Alle gasten en ook wij gingen los, het was super!!

    Stephanie Vastert-Viersma Avatar Stephanie Vastert-Viersma
    13 september 2017
  • positive review  Een DJ die goed kan inspelen op een zeer gemêleerd gezelschap!

    Irma Van Oostrum Avatar Irma Van Oostrum
    26 juli 2018

    negative review  Tip voor bruidsparen: doe maar lekker hele avond foute 90's muziek. Het ging los met Flexy Frank!

    Amber Twigt Avatar Amber Twigt
    25 september 2015

    positive review  “Ik ben op heel wat bruiloften geweest, maar die van jullie was de leukste!”, kreeg ik laatst te horen. Want al is het al weer ruim een jaar geleden, er wordt nog steeds over gepraat. En dat is zeker ook te danken aan Frank. Vanaf de eerste tot de laatste minuut stond de dansvloer stampvol. De perfecte mix van fantastische en foute muziek. Kortom: precies wat we wilden! 100% feestgarantie dus 🙂

    Saskia Borst Avatar Saskia Borst
    16 juni 2015
  • positive review  Afgelopen vrijdag 5 juli 2019 onze bruiloft gevierd bij Safari Lodge in Zandvoort, waar DJ Flexie Frank ‘s avonds de tent op zijn kop heeft gezet! Een paar weken van tevoren hebben we met elkaar aan tafel gezeten om de muziek genres etc te bespreken en Frank heeft super goed naar deze input geluisterd. Alle genres en aangevraagde nummers kwamen voorbij! We kregen zelfs de complimenten van onze gasten over de manier van draaien en de vraag hoe we bij deze DJ terecht zijn gekomen. Wij zeggen; tot een volgende keer!! Bedankt!!

    Brigit Keurentjes - de Groot Avatar Brigit Keurentjes - de Groot
    25 juli 2019

    positive review  Het was een spetterende bijeenkomst dankzij DJ Flexy Frank! Ik vond het onwijs gezellig en leuk om je te mogen ontmoeten op het HavenFestival!

    Lisa Oosterlee Avatar Lisa Oosterlee
    23 juni 2017

    positive review  Ervaren allrounder met oog voor de dansvloer ????✔️

    Singleborrels Avatar Singleborrels
    25 oktober 2022
  • positive review  Frank verzorgde afgelopen zaterdag de muziek op ons jubileumfeest en dat deed hij geweldig! De gasten hebben de hele avond gedanst en gefeest, precies zoals we graag wilden. Dank Frank!! Nadia&Sjoerd

    Nadia Rim Barangé-van Schooten Avatar Nadia Rim Barangé-van Schooten
    16 januari 2024

    Altijd feest met Flexy in da house! Goeie plaatjes en af en toe wat geinigheid tussendoor. Top dj!

    Marloes Elizabeth Avatar Marloes Elizabeth
    21 mei 2015

    positive review  Wat hebben wij genoten! Super gedraaid en alle voetjes gingen van de vloer! Frank zorgde er met zijn muziek voor dat onze bruiloft helemaal compleet was! Top DJ????????

    Suzanne Rijs-Breems Avatar Suzanne Rijs-Breems
    18 april 2022
  • positive review  Mooi avondje! Van ibiza chill, via Maceo Plex tot Wolter Kroes en co! 🙂 Frank heeft onze zakelijke haringborrel geweldig begeleid, en voelde goed aan op welk moment welke muziek te draaien. Ook na de afgesproken tijd nog 2 uurtjes langer draaien was geen probleem. Zou daar de naam Flexy vandaan komen? Timon Hogervorst, Huizenstede Makelaardij Haarlem

    Timon Hogervorst Avatar Timon Hogervorst
    22 juni 2017

    positive review  Our resident DJ for over 25 years ✔️

    Flexcitement Avatar Flexcitement
    25 oktober 2022

    positive review  Frank heeft onze bruiloft omgetoverd tot een feest van jong tot oud. Hij voelt het publiek goed aan, weet verzoekjes naadloos in te passen en is van alle genres thuis! Frank is mega relaxt (en flexybel ;-)). Wij zouden hem zo nog een keer boeken! Bedankt Frank!

    Remco van Dijk Avatar Remco van Dijk
    27 augustus 2019
  • positive review  Wat een onwijs bizar mooie trouwfuif was dit! Toffe combinatie van onze vooraf besproken nummers en eigen invulling zorgde voor een continu gevulde vloer. En echt niet verwacht dat iedereen aan het einde zo los zou gaan op de stevigere nummers, maar dat voelde je helemaal goed aan! Dank dat je stond te shinen in de VW bus en ons feest tot een epische avond hebt gemaakt! Viv&Lex

    Lex Dekkers Avatar Lex Dekkers
    18 juli 2016

    positive review  Frank heeft er voor gezorgd dat het feest wat wij (Bureau voor Reuring) hebben georganiseerd voor onze klant een groot succes was. Een avond waar nog lang over nagepraat wordt en Frank iedereen op de dansvloer kreeg.

    Ellen de Jong Avatar Ellen de Jong
    20 maart 2018

    positive review  Super gezellige sfeer mede door een uitstekende DJ!

    Brian Koster Avatar Brian Koster
    14 juni 2018
  • positive review  We hebben Frank gevraagd om ons feest ter ere van verjaardagen en huwelijk muziekzaal te omlijsten. Best lastig om iedereen van jong tot oud te bedienen. Maar Frank heeft ervoor gezorgd dat het dak eraf ging en de dansvloer de gehele avond gevuld was. Hij heeft veel ervaring daarom hebben we hem de vrijheid gegeven. De verwachtingen zijn overtroffen. Top feest en dj die weet hoe dat tot stand moet komen! ?

    Rogier Leegwater Avatar Rogier Leegwater
    22 juni 2018

    positive review  Bevlogen om iedere dansvloer van begin tot eind aan het dansen te krijgen. Bovendien snel met communicatie en denkt met je mee. Aanrader!

    Fête des Têtes Avatar Fête des Têtes
    1 augustus 2023

    positive review  Op 7 september hebben wij ons huwelijk gevierd op het strand in Zandvoort. Frank heeft 's avonds op het feest gedraaid. In the cottage heeft hij er een zeer geslaagd feest van gemaakt. De muziek sloeg aan bij iedereen en er werd lekker gedanst. De gemiddelde leeftijd was tussen de 30-40 jaar maar ook de ouderen kreeg hij aan het swingen. We hebben veel complimenten gekregen. Bedankt voor deze geweldige avond we zullen dit niet snel vergeten.

    Fleur Schmitz Avatar Fleur Schmitz
    19 september 2018
  • positive review  Frank heeft alle voetjes van de vloer gekregen op ons huwelijksfeest in Villa Westend! Vooraf een kennismakingsgesprek gehad om al onze wensen en verwachtingen door te nemen en daarna via whatsapp contact gehouden. Hij denkt goed mee of alles op locatie aanwezig is. Hij is interactief, voelde de sfeer goed aan en af en toe een verzoeknummertje was ook geen enkel probleem. Echt een pro! Een volgende keer zouden we hem zeker weer boeken!

    Chantal de Wit Avatar Chantal de Wit
    10 juli 2023

    positive review  Flexy Frank was de DJ op ons huwelijk op Landgoed Duin & Kruidberg en het was in 1 woord: geweldig! Ondanks onze "langste briefing ooit" en een ingewikkelde openingsact, was alles tot in de puntjes verzorgd en precies wat we wilden! Vanaf de eerste minuut tot aan het laatste nummer was het feest aan! De discobingo en het Rad waren echte toevoegingen aan de avond!

    Ramon Wieleman Avatar Ramon Wieleman
    21 december 2018

    positive review  Onze 90’s party afgelopen zaterdag was een knaller, heerlijk gedraaid Flexy Frank!

    Natasja Veenboer Avatar Natasja Veenboer
    24 september 2018
  • Onze bruiloft was mede dankzij DJ Flexyfrank geweldig. Hij speelt goed in op het publiek en is zeer flexibel. Ook als ineens een vriend besluit voor ons te zingen zorgt Frank direct voor het lied en de microfoon. Veel dank!

    Mark van der Meer Avatar Mark van der Meer
    17 juli 2018

    positive review  DJ Flexy Frank weet echt wel hoe hij een feestje in elkaar moet zetten! Hij regelt het van A tot Z helemaal zelf en dan ook nog zelf meefeesten. Een echte duizendpoot! Topperr ??

    Soufiane EL Kaddouri Avatar Soufiane EL Kaddouri
    8 november 2019

    positive review  Geweldig jubileum feest gehost door DJ FLEXY FRANK

    Barnsteen Avatar Barnsteen
    1 november 2023
  • positive review  Flexy Frank benaderde ons ruim voor onze trouwdatum om met elkaar af te spreken bij hem thuis. Heel huiselijk en prettig. We hadden een spotify lijst aangemaakt om onze muziekstijl/wensen kenbaar te maken. Op de avond zelf heeft hij deze wensen perfect weten te combineren met waar de feestgasten zin in hadden. Had was een topfeest en iedereen ging los! Bedankt voor ons droomfeest bij Safari Lodge in Zandvoort.

    Florin Jelsma Avatar Florin Jelsma
    9 oktober 2019

    Frank draait al jaren voor ons en nog nooit een negatief woord gehoord van onze gasten. Iedereen loopt met hem weg en hij weet elk feestje tot een succes te maken!

    Cyriel van Woerden Avatar Cyriel van Woerden
    3 mei 2018

    positive review  Frank voelt precies aan welke muziek hij moet draaien! Een echt party maker! Onze bruiloft was daardoor helemaal top!

    Coen Tijhof Avatar Coen Tijhof
    12 mei 2015
image
https://flexcitement.com/wp-content/themes/hazel/
https://flexcitement.com/
#d8d8d8
style2
default
Berichten laden...
/home/flexcite/domains/flexcitement.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
on