REVIEWS

Waarom kiezen voor Flexcitement?

Wie kan beter vertellen waarom Flexcitement de juiste keuze is dan de tevreden klanten? Naast ruim 20 jaar ervaring zijn kwaliteit, flexibele oplossingen en persoonlijk contact in onze ogen het belangrijkste. Vooral bij een bruiloft, de dag van je leven willen wij je leren kennen in een persoonlijk gesprek waarin we alle wensen, muziek en de avond bespreken, en er tips gegeven kunnen worden. En dankzij de jarenlange ervaring voelen we jouw gasten op de dansvloer aan. Neem contact met ons op voor tips, meer informatie, een prijsopgave of om een (telefonische) afspraak in te plannen.

  • positive review  Frank heeft afgelopen zaterdag op onze bruiloft gedraaid en heeft er een feestje van gemaakt! Muziek perfect afgestemd op het publiek en weet iedereen op de dansvloer te krijgen. Ondanks de Corona richtlijnen was het een enorm geslaagd feest. Thanks Frank!

    thumb Mark van den Bey
    8/28/2020

    positive review  Gisteren kwam Frank met zijn dj drive in de 4 geslaagden in onze straat verrassen, wat mooi om dit zo samen te vieren! Heel veel leuke reacties gekregen van de buren, dank Frank FlexyFrank Bohm!!

    thumb Hester van der Valk
    6/05/2020

    positive review  Goede en heldere communicatie vooraf, relaxed meedenken met de lijst voor de avond, tijdens de avond lekker "de vibe" aanvoelen die Frank en echt IEDEREEN heeft een heerlijk JumboHaarlem-feestje beleefd 🙂

    thumb Guy Buddelmeijer
    2/02/2020
  • positive review  Feest van mijn moeder Hanny, 60 jaar, op 25 januari 2020 was heel geslaagd, zeker ook door dj Flexy Frank. Hij heeft de hele avond onafgebroken, zonder pauze, gedraaid en er werd de hele avond gedanst. Van te voren verzoeknummers aangegeven en Frank heeft er met ook eigen nummers een mooi avondprogramma van gemaakt. Was superfeest 🎉, allemaal enthousiaste gasten en zou voor een volgend feest zeker weer Flexy Frank vragen!

    thumb Twan de Mijttenaere
    1/30/2020

    positive review  Haha, zo gelachen tijdens het personeels feestje van Club Ruis met DJ Flexy Frank! Hij speelde goed in op het publiek en wist precies wat wij nodig hadden! Zeker voor herhaling vatbaar!

    thumb Jip Blom
    12/23/2019

    positive review  DJ Flexy Frank weet echt wel hoe hij een feestje in elkaar moet zetten! Hij regelt het van A tot Z helemaal zelf en dan ook nog zelf meefeesten. Een echte duizendpoot! Topperr 👍🏻

    thumb Soufiane EL Kaddouri
    11/08/2019
  • positive review  Hij is professioneel en heeft gisteren een fantastisch feest neer gezet. Met diverse muziek met een positief gevoel. 😃🎶

    thumb Daan Smeelen
    10/12/2019

    positive review  Flexy Frank benaderde ons ruim voor onze trouwdatum om met elkaar af te spreken bij hem thuis. Heel huiselijk en prettig. We hadden een spotify lijst aangemaakt om onze muziekstijl/wensen kenbaar te maken. Op de avond zelf heeft hij deze wensen perfect weten te combineren met waar de feestgasten zin in hadden. Had was een topfeest en iedereen ging los! Bedankt voor ons droomfeest bij Safari Lodge in Zandvoort.

    thumb Florin Jelsma
    10/09/2019

    positive review  Voetjes van de vloer tijdens ons verjaardags & anniversary feestje. Frank voelt goed aan wat de dansvloer leuk vindt en daarmee een gegarandeerd leuk feest!

    thumb Iris V Rooijen-v Kleef
    10/03/2019
  • positive review  Mede dankzij de DJ skills van Frank een topfeest gehad op onze bruiloft. Frank voelt de zaal goed aan en krijgt iedereen de dansvloer op. We hebben ook gebruik gemaakt van de disco bingo. Dit is echt een aanrader! Leuk spel-element om de sfeer er meteen goed in te krijgen. Frank, super bedank voor een topavond!! Roan & Hennie

    thumb Hennie Mantel
    9/17/2019

    positive review  Wow!!! wat een knalfeest was dit! Frank wij zijn nu 1,5 week later nog steeds aan het nagenieten van onze geweldige bruiloft ! Na een prettig kennismakings gesprek wist frank precies wat wij wilden . Wij Raden je zeker aan bij iedereen en hopen dat jij nog steeds draait op ons 10 jarig jubileum feestje ! 1000x bedankt en tot snel hopelijk . Liefs Oshri en Simone

    thumb Oshri Cogan
    8/28/2019

    positive review  Frank heeft onze bruiloft omgetoverd tot een feest van jong tot oud. Hij voelt het publiek goed aan, weet verzoekjes naadloos in te passen en is van alle genres thuis! Frank is mega relaxt (en flexybel ;-)). Wij zouden hem zo nog een keer boeken! Bedankt Frank!

    thumb Remco van Dijk
    8/27/2019
  • positive review  Afgelopen vrijdag 5 juli 2019 onze bruiloft gevierd bij Safari Lodge in Zandvoort, waar DJ Flexie Frank ‘s avonds de tent op zijn kop heeft gezet! Een paar weken van tevoren hebben we met elkaar aan tafel gezeten om de muziek genres etc te bespreken en Frank heeft super goed naar deze input geluisterd. Alle genres en aangevraagde nummers kwamen voorbij! We kregen zelfs de complimenten van onze gasten over de manier van draaien en de vraag hoe we bij deze DJ terecht zijn gekomen. Wij zeggen; tot een volgende keer!! Bedankt!!

    thumb Brigit Keurentjes - de Groot
    7/25/2019

    positive review  Wat een fantastisch mooie bruiloft was het bij Safari Lodge in Zandvoort! Mede door de lekkere hitjes en flexibiliteit van DJ Flexy Frank was het een avond om nooit te vergeten. De Colombiaanse dansgroep startte het feest, maar daarna zorgden de hitjes van DJ Flexy Frank voor een onvergetelijke bruiloft! Muchas gracias Frank!

    thumb Carlijn Grinwis
    7/08/2019

    positive review  DJ Flexy Frank heeft op onze jaarlijkse beach party bij Safari Lodge in Zandvoort gedraaid. Mede dankzij hem was het een top avond! Iedereen zat lekker te swingen op de dansvloer! Dank je wel Flexy Frank!

    thumb Natachia Paimo
    7/03/2019
  • positive review  This is what it feels like! Vrijidagavond 21 juni was Rabo Summer Vibes voor alle collega's van de lokale Rabobank uit de Metropoolregio Amsterrdam in Sugar City. De lasershow en de muziek waren top! Jong en oud stonden de hele avond te danse op de beats van DJ Flexy Frank. Echt een aanrader als je een DJ zoekt!

    thumb Jenny Hofland
    6/27/2019

    positive review  Afgelopen zaterdag gaven we met onze singlereisorganisatie VillaVibes een feest met 450 gasten. Omdat de leeftijdsrange best groot is (25-59 jaar) is het moeilijk draaien voor zo'n breed publiek. Flexy Frank deed dit zaterdag knap. Het was een topfeest, en daar heeft Flexy Frank een mooie bijdrage aan geleverd.

    thumb Harold Blanken
    5/27/2019

    positive review  DJ Flexy Frank weet zeker hoe hij de sfeer dr in krijgt! Op koningsdag had ik een boot gehuurd met 32 man en iedereen ging de volle 4 uur compleet uit zn dak! Voorafgaand aan koningsdag was de communicatie met Frank ook heel snel en duidelijk, dus dat was ook fijn. Al met al heeft FlexyFrank ervoor gezorgd dat dit de beste koningsdag tot nu toe was en zodra we de boot afstapten was de eerste vraag ook: volgend jaar weer???? Super erg bedankt Frank!

    thumb Laura Quilodran
    5/02/2019
  • positive review  FlexyFrank maakt zijn naam waar. Op het laatste moment regelde hij andere speakers, zodat we zeker weten in een galmend gewelf konden dansen. Daarnaast is hij uren bezig geweest om van mijn eigenaardige Spotify playlist de dansbare nummers te vinden en downloaden. Bovendien bleef hij geheel flexibel gewoon tot we klaar waren met dansen dansen dansen. Heel erg veel dank Frank!

    thumb Gerdie Schreuders
    4/01/2019

    positive review  Flexy Frank was de DJ op ons huwelijk op Landgoed Duin & Kruidberg en het was in 1 woord: geweldig! Ondanks onze "langste briefing ooit" en een ingewikkelde openingsact, was alles tot in de puntjes verzorgd en precies wat we wilden! Vanaf de eerste minuut tot aan het laatste nummer was het feest aan! De discobingo en het Rad waren echte toevoegingen aan de avond!

    thumb Ramon Wieleman
    12/21/2018

    positive review  Flexy Frank heeft op onze bruiloft in Orangerie Elswout gedraaid en dat was ontzettend leuk! De avond werd qua muziek goed opgebouwd en de dansvloer bleef goed gevuld. Ruim vantevoren even kennis gemaakt en overlegd, dat vonden wij ook erg fijn.

    thumb Marieke Hogervorst
    11/03/2018
  • positive review  Onze 90’s party afgelopen zaterdag was een knaller, heerlijk gedraaid Flexy Frank!

    thumb Natasja Veenboer
    9/24/2018

    positive review  Op 7 september hebben wij ons huwelijk gevierd op het strand in Zandvoort. Frank heeft 's avonds op het feest gedraaid. In the cottage heeft hij er een zeer geslaagd feest van gemaakt. De muziek sloeg aan bij iedereen en er werd lekker gedanst. De gemiddelde leeftijd was tussen de 30-40 jaar maar ook de ouderen kreeg hij aan het swingen. We hebben veel complimenten gekregen. Bedankt voor deze geweldige avond we zullen dit niet snel vergeten.

    thumb Fleur Schmitz
    9/19/2018

    5 star review  Wat een Vibes heeft Flexy Frank. Heerlijk! We hadden hem gevraagd om te knallen tijdens het VillaVibes Beach Festival - het grootste singles feest van Nederland. En dat heeft ie gedaan! Van de disco bingo tot het foute uurtje, en van de nieuwste hitjes tot de lekkerste classics. Hij draait er z'n hand niet voor om. Bovendien is het ook gewoon een hele leuke vent. Absolute aanrader.

    thumb Roy van Ammers
    8/06/2018
  • positive review  Een DJ die goed kan inspelen op een zeer gemêleerd gezelschap!

    thumb Irma Van Oostrum
    7/26/2018

    5 star review  Onze bruiloft was mede dankzij DJ Flexyfrank geweldig. Hij speelt goed in op het publiek en is zeer flexibel. Ook als ineens een vriend besluit voor ons te zingen zorgt Frank direct voor het lied en de microfoon. Veel dank!

    thumb Mark van der Meer
    7/17/2018

    positive review  Mijn surpriseparty voor m'n zestigste verjaardag was al geweldig. Toplocatie. Leuke mensen. Jong en oud door elkaar. En als je dan als DJ 'iedereen' de vloer op krijgt...dan doe je het goed! 'Mijn' muziek gecombineerd met muziek van nu...top-avond met een top-dj!

    thumb Hans van Klink
    7/09/2018
  • positive review  Frank heeft op 1 juni 2018 op onze bruiloft gedraaid en hij heeft er voor gezorgd dat het dak eraf ging!! muziek was top en leuk voor jong en oud! hij wist precies wat er gedraaid moest worden om iedereen op de dansvloer te krijgen! @ Frank, echt super bedankt voor het geslaagde feest!!

    thumb Tessa Brigitha-Roskam
    6/26/2018

    positive review  Frank was onze DJ op het jaarlijkse bedrijfsfeest, top party gedraaid incl als opwarmer 2 Bingo rondes met dance offs

    thumb Bouke Plat
    6/24/2018

    positive review  Perfecte DJ die de muziek feilloos afstemt op het publiek�� #highlyrecommended!

    thumb Marc van Bakel
    6/22/2018
image
https://flexcitement.com/wp-content/themes/hazel/
https://flexcitement.com/
#d8d8d8
style2
default
Berichten laden...
/home/flexcite/domains/flexcitement.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
on
on